Bizisland godkendt EAN

Vraggods

Vraggods, mp3
Spændingsmættet dansk thriller, der henter sit stof fra virkelighedens verden.

Flere detaljer


2.234,40 Ekskl. momsOm Vraggods som mp3-lydbog

Spændingsmættet dansk thriller, der henter sit stof fra virkelighedens verden. Danske politikere involveres i internationale profitmageres kyniske transaktion med udsmugling af højt beriget uran fra det tidligere Sovjetunionen til Centralasiens farligste konfliktzoner.

Et lille fly fra Estland lander i nattemørket ved lufthavnen i Roskilde med en kostbar, illegal last om bord. I strid med alle regler finder landingen sted under politibeskyttelse, fordi den danske minister under et ellers ordinært Europarådsmøde i Prag er blevet presset til at give en fatal tilladelse. Bag afpresningen står en international gruppe, som også omfatter ministersekretær og fuldmægtig Jens Frank. Den transaktion, der nu er i gang, vedrører udsmugling og salg af højt beriget uran fra det tidligere Sovjetunionens våbenarsenaler.

Journalisten Peter Kreutzer kommer på sporet af historien og søger med alle midler at trænge til bunds i sagen og at afsløre den kreds af lykkejægere, mafiosi og kyniske profitmagere, som står bag handelen. Alt udvikler sig blodigere og mere dramatisk, end nogen havde forestillet sig. Læseren føres fra det rolige Danmark over det krigshærgede Balkan til Centralasiens farligste konfliktzoner, hvor atomvåbenkapløbet mellem Indien og Pakistan truer med at udvikle sig til en global katastrofe.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00