Bizisland godkendt EAN

Med eller uden bryster

Med eller uden bryster, mp3-cd
"Det er en fin – og klog – lille roman, som piger vil elske, og som drenge burde læse for at blive klogere på piger – og sig selv!" Skolebiblioteket EMU

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Med eller uden bryster som mp3-lydbog

Inge er bange for hun ikke kan overleve lejrskolen. Drengene snakker ikke om andet end bryster, og pigerne, der er så heldige at have sådan et par, fører sig frem i deres nedringede bluser. Men Inge har ingen bryster – ikke det der ligner. Så hvordan kan hun være så dum at turde håbe, at en som Nadim skulle gide kysse hende? Det er næsten det værste af det hele…

Den danske forfatter Dorthe de Neergaard (f. 1967) er cand.mag. i dansk og psykologi og har endvidere gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur, DPU. Dorthe de Neergaard debuterede i 2002 med børnebogen ”Skramle Joe” og har sidenhen udgivet et væld af bøger til både børn, unge og voksne.

"Med eller uden bryster er en intens og knugende historie om hvordan det er, når man har svært ved at erkende, eller acceptere, at man er den man er. Med eller uden."

Fortællingen.dk

"Der er ikke skyggen af bedrevidende pegefingerpædagogik i de Neergaards tekster. Og tak for det! Men det betyder, at læseren er alene om at håndtere de katastrofer, der lurer i et fiktivt, men mineret ungdomsliv. Derfor kalder de Neergaards barske og filterløse tekster på at blive læst i en sammenhæng, hvor der er mulighed for at få vendt dem i et fortolkningsfællesskab."

Folkeskolen.dk

"Det er en fin – og klog – lille roman, som piger vil elske, og som drenge burde læse for at blive klogere på piger – og sig selv!"

Skolebiblioteket EMUKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00