Bizisland godkendt EAN

Kom og tag min hånd

Kom og tag min hånd, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711499320
  • Indlæst af:Jesper Borup
  • ForfatterHans Koppel
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 58 minutter
Anna bor i en mindre forstad til Helsingborg. Hun er gift, har et job på et dameblad, hun er glad for, og en datter hun elsker højt. Hun troede egentlig, at hun var lykkelig med sin mand.

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm Kom og tag min hånd som mp3-lydbog

Anna bor i en mindre forstad til Helsingborg. Hun er gift, har et job på et dameblad, hun er glad for, og en datter hun elsker højt. Hun troede egentlig, at hun var lykkelig med sin mand. Indtil den dag hun er på konference og falder for den femten år yngre Eric. De ender i sengen og har det bedste sex, Anna har haft i årevis.

Da begæret og beruselsen har lagt sig, ved Anna godt, at hun er nødt til at gøre det forbi med Eric og vende tilbage til familien. Hvad hun ikke ved er, at samvittighedskvaler ikke bliver det eneste, der kommer til at forfølge hende.

KOM TAG MIN HÅND er historien om hverdagen, som vi alle kender, der forandres til noget helt andet end det, man går og drømmer om.

LEKTØRUDTALELSE
“En gift kvinde har sex med en mand på en konference, og de indleder en affære. Snart fortryder hun, men det vil han ikke acceptere og hendes livs mareridt begynder. For alle læsere af psykologiske thrillere (...) En Eva-i-paradiset historie om en kvinde, hvis nysgerrighed får katastrofale følger. De meget korte sætninger gør bogen meget let at læse og man er som læser godt underholdt (...) Letlæst og underholdende psykologisk thriller, der kan læses i et snuptag. Anskaffes på baggrund af erfaringer med forfatterens forrige bog.”

ANMELDERNE SKREV
“Med en usvigelig sikker fornemmelse for de skrækindjagende effekter i forstæderne.”
- Dagens Nyheter

“Læs den i ét stræk og gys.”
- BokBoxenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00