Bizisland godkendt EAN

Antiloper

Antiloper, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711349151
  • Indlæst af:Louise Davidsen
  • ForfatterEster Roxberg
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  4 time(r) 2 minutter
Astrid drømmer om at blive en ny PJ Havey og om at rejse væk fra provinsen. Sammen med veninden Ellen planlægger hun at tage til Barcelona, efter de er blevet studenter. Astrid og Ellen er ellers ret forskellige. Hør - Køb Antiloper som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm lydbogen Antiloper 

Astrid drømmer om at blive en ny PJ Havey og om at rejse væk fra provinsen. Sammen med veninden Ellen planlægger hun at tage til Barcelona, efter de er blevet studenter. Astrid og Ellen er ellers ret forskellige. Alligevel blev de venner den første dag i gymnasiet og for resten af livet. Tror de.

Kort efter de begynder i 3. g. sker der nemlig noget. Noget, som får Ellen til at forsvinde længere og længere ind i sig selv.

“En kulsort historie med nerve og autenticitet (...) som trænger sig på og rusker op i en.” - Svenska Dagbladet “Bäst just nu”.

“Den ægte vare” - Helsingborgs Dagblad

“En fantastisk selvsikker fortællerstemme og et suverænt sprog” - Vi Läser

LEKTØRUDTALELSE

“Det er den svenske forfatters debutroman og første bind i Carlsens nye serie Sonar. En serie til dem, der kan lide at læse om livet, her især pigelivet, i alle dets former. Det er en barsk, deprimerende og sort fortælling om, hvor magtesløs man er, når den man kender allerbedst pludselig forandrer sig. Men det er også en fin læseoplevelse, med et flot og stramt sprog, der formidler budskabet helt ind under huden. Flot forside. En fin og stærk, melankolsk og meget sørgelig bog om et fantastisk venskab på tværs, på trods, der ender med alligevel ikke at være nok.” - Lektør: Christine ChristensenKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00