Bizisland godkendt EAN

Jeg er født i 1946 og voksede op i Vanløse ved København. Jeg var så heldig at have forældre der læste højt for mig og tog mig med på Vanløse bibliotek, hvor der dengang var en enkelt krybbe med børnebøger.

Jeg har altid været optaget af sprog og ord, så det var nærliggende for mig at blive nysproglig student. Efter studentereksamen i 1965 uddannede jeg mig som folkebibliotekar. Fra 1971 til 2006 arbejdede jeg på et børnebibliotek. I 2006 stoppede jeg som bibliotekar og bruger nu min tid på at skrive bøger.

I 1984 fik jeg udgivet et udvalg af disse eventyr. Det blev bogen ’Finn og hans mænd og den røde heks’, der var min første bog.

Jeg skrev derefter ’Det sorte spyd’, der også bygger på nogle irske sagn. Mit første udkast til romanen foregik i Irland og personerne havde irske navne, men forlaget foreslog mig at ændre det til et fantasy-miljø i stedet for. Det gjorde jeg, og derved blev romanen afgjort mere læselig. Bogen slutter for øvrigt med at hovedpersonerne dør. Det plejer fantasyromaner jo ikke at gøre, men her syntes jeg det var den eneste rigtige udgang på handlingen, sådan som den udvikler sig i bogens løb. Helten dør, men han får løst sin opgave. Mission accomplished.

Jeg skriver bøger, fordi jeg synes det er spændende at få en idé og realisere den, så det bliver til et færdigt produkt, andre kan bruge. Jeg er altid på udkig efter nye idéer, og når jeg falder over en, skynder jeg mig at skrive den ned og gemme den til senere brug. Mine skuffer er godt proppet efterhånden, og jeg har tænkt mig at blive ved med at skrive, så længe der er nogen der har lyst til at lytte.

Med ’Elverdronningens riddere’ fik jeg mulighed for at skrive en serie på otte bøger. Idéen til serien fik jeg fra de gamle ridderromaner, der byder på masser af kamp og kærlighed i et eventyrligt miljø. Serien foregår i elvernes rige, og i hver bog må en ridder drage ud på eventyr for at møde en af de mange farer, der truer elverne. Når ridderen har klaret udfordringen, venter han eller hun tilbage til dronningens slot. I slutningen af hver bog møder man som regel den person, der skal optræde i den næste bog. Det er med til at kæde de otte bøger sammen.


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Peter Gotthardt

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00