Bizisland godkendt EAN

Katrine Marie Guldager født 29. december 1966 i Ordrup, Nordsjælland. Dansk forfatter, uddannet på forfatterskolen 1992-94. Cand.phil. i dansk 1994.
Katrine Marie Guldager har skrevet både digte, romaner, noveller, børnebøger og hørespil.

Hun begyndte sit forfatterskab midt i halvfemserne med et par digtsamlinger, som forsøgte at finde et holdepunkt i den kaotiske hverdag. De senere udgivelser er mere skarpe i deres indirekte kritik af den vestlige verdens egoisme, i novellesamlingen “København” i forhold til vores nærmeste og i digtet “Ankomst, Husumgade” samt novellesamlingen “Kilimanjaro” i forhold til den Tredje Verden. De seneste udgivelser har alle kredset om familien og alle dens indlejrede skærmydsler.

Guldager har med sine eminent fortalte, humoristiske og vidende værker gjort sit forfatterskab uomgængeligt i dansk samtidslitteratur.
Katrine Marie Guldager har bl.a. vundet Det Danske Akademis debutantpris i 1996, og i 2005 fik hun Kritikerprisen for novellesamlingen København om livet i den moderne storby. Om hendes seneste bog, En plads i historien skrev Erik Svendsen i Jyllands-Posten bl.a:


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Katrine Marie Guldager

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00