Bizisland godkendt EAN

Erik Pouplier født: 16. Juni 1926 i Svendborg.
Forfatteren Erik Pouplier er født i Svendborg, men voksede op i Skibstrup, Aalsgaarde og Holte. Han blev uddannet som journalist ved provins-pressen (Vejle Amts Avis) 1943-47.
Efter uddannelsen havde han 4 års ophold i Paris og London som freelance korrespondent og fik efter hjemkomsten ansættelse som redaktionssekretær og skrivende medarbejder på "Mandens blad". Derefter var han i fem år filmmedarbejder ved Ekstrabladet og blev fra den 1. juli 1964 programsekretær i Danmarks Radio, hvor han skabte en dagsaktuel forbrugerudsendelse "Dags Dato", som blev en af de mest aflyttede udsendelser i radioen. I stedet for at lave radio slog Erik Pouplier sig på at skrive bøger og har skrevet en række humoristiske romaner, satire, humor og krimi.
Hans debutroman blev en stor succes og blev filmatiseret i Danmark, Norge og Sverige. I 1969 bosatte han sig i Provence i Frankrig, hvor han har boet siden. Udover sit fortsatte forfatterskab skrev han artikler, causerier, reportager og kronikker til Berlingske Tidende, Politiken og Jyllands-Posten, oversatte en halv snes romaner og skrev tekster til en tegneserie i ugebladet Hjemmet.
Han har bl.a. skrevet 8 populære bøger om livet i en provencalsk landsby - og med en slagter ved navn Barbaroux og hans venner som gennemgående figurer.
Sit kunstneriske gennembrud fik han med to bøger "Annesisses Verden" og "Annesisses vej", som blev fulgt op af en tredje "Bryllupsrejsen". I 1996 fik Erik Pouplier tildelt Prix France for bedste udbredelse af kendskabet til Frankrig gennem bøger og talrige artikler. Erik Pouplier er bosat i Vidauban i Frankrig.


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Erik Pouplier

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00