Bizisland godkendt EAN

Bent Haller (født 5. juni 1946 i Bangsbostrand ved Frederikshavn) er forfatter, maler og grafiker. Han har modtaget flere priser blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris 1978 for bogen Indianeren. Han er også blevet hædret for sin læsevenlighed. I 1996 blev han tildelt Skriver-prisen ved årets bogmessen i Forum i København. I 2000 fik han tildelt Nordisk Børnebogspris. Silas Prisen – indstiftet 1999 af Cecil Bødker – gik i 2005 til Bent Haller. Prisen uddeles af Det Danske Akademi.

Bent Haller har skrevet over 50 bøger, mest romaner og noveller for børn og unge, manuskripter til børnefilm og børneteater. Selv om han også har skrevet bøger for voksne, er han først og fremmest kendt for sine mange børne- og ungdomsbøger. Flere af Hallers bøger er blevet filmatiseret, bl.a. Fuglekrigen, Fredsaberne, Blåfolket, Kaskelotternes sang (Samson og Sally) og Silke , Knut og Køter og Hønsepigen.

Bent Hallers nok mest kendte bog er Kaskelotternes sang, der handler om en kaskelothval. Bogen beskriver menneskernes ugerninger overfor hvalerne og havet i det hele taget. Især tidligere har bogen været meget brugt i danskundervisningen i folkeskolens mellemste klasser.


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Bent Haller

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00