Bizisland godkendt EAN

Patricia Highsmith, 1921-1995, amerikansk forfatter. I 1950 brød Patricia Highsmith igennem med psykothrilleren Strangers on a Train (da. Skæbnesvangert møde, 1974). Allerede året efter blev den filmatiseret af Alfred Hitchcock, som kongenialt instruerede dette skæbnedrama, hvor to mænd tilfældigt med samme tog ‘bytter’ mord.
Fem år efter gentog Patricia Highsmith succesen med den morbide og amoralske gavtyveroman The Talented Mr. Ripley (1955, da. Tom Ripleys talent, 1957), der efterfulgtes af yderligere fire bøger om den morderiske charmør og charlatan.
Patricia Highsmith skrev også andre psykologiske romaner; de fleste med tematik omkring eneren over for samfundet, Europa over for USA og kunstneren over for det almindelige menneske. Hun var en vedvarende og venstreorienteret kritiker af det amerikanske samfund og opholdt sig helst og længe i Europa, først og fremmest i England og Frankrig.
På en skelsættende måde skabte hun en ny form for psykologisk kriminalroman, som har påvirket så forskellige forfattere som Ruth Rendell og Anders Bodelsen.


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Patricia Highsmith

Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00