Bizisland godkendt EAN

Jazz

Jazz, bold & buddhisme
Torben Ulrich (f. 1928) er ikke alene en af de mest talentfulde og excentriske tennisspillere, den danske idrætsverden nogensinde har fostret.

Flere detaljer


3.029,00 Ekskl. momsTorben Ulrich (f. 1928) er ikke alene en af de mest talentfulde og excentriske tennisspillere, den danske idrætsverden nogensinde har fostret. Han har også markeret sig som en af sin generations mest begavede og originale skribenter og jazzkritikere. I fyrrerne og halvtredserne spillede han tennis om dagen og klarinet om natten. Eller omvendt. Samtidig leverede han som førstehåndsvidne, gennem sine sprogligt veldrejede skriverier til dagblade og tidsskrifter, et enestående portræt af et miljø og en musikscene under konstant udvikling. Fra halvtredserne og frem blev hele verden hans scene og genstand for levende artikler af enhver art.

Jazz, bold & buddhisme rummer et rigt udvalg af Torben Ulrichs mange artikler, reportager og klummer fra årene 1945-2002. Om dansk og international jazz og jazzmusikere. Om idræt og bevægelse. Om tenniskampe og tennisstjerner. Og hele vejen igennem med buddhismen som en ledetråd. Torben Ulrich skriver om LP-plader og koncerter, om Bechet, Coltrane og Davis; om tennisturneringer, doubler med Kurt Nielsen og bevægelsens ånd og kraft; om Harlem og Twin Peaks, Indien og Egypten, samt meget, meget mere. Artiklerne er suppleret med et nyskrevet interview med Torben Ulrich, en fyldig kronologisk oversigt over hans liv og virke samt “vidneudsagn” fra nogle af de nærmeste venner og kolleger: Bent Arendrup, Kurt Nielsen, Boris Rabinowitsch, Jørgen Gustava Brandt, Klaus Albrectsen, Ib Skovgaard, Jørgen Leth og Claus Bøje.

Samlet giver bogen et levende biografisk portræt af en af de mest bevægelige, mangfoldige og vitale personligheder i dansk idræts- og kulturliv.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00