Bizisland godkendt EAN

Russisk roulette i Beirut

Russisk roulette i Beirut, cd
  • Vare nr.: 2003HF
  • Indlæst af:Bent Otto Hansen
  • ForfatterRawi Hage
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  7 time(r) 40 minutter
Vinder af den internationale IMPAC-pris 2008 - verdens største litteraturpris. Borgerkrigen raser i Beirut. 15-årige Bassam og George er bedste venner, og allerede som små gik de rundt i Beiruts ruiner og samlede tomme patronhylstre og byttede dem til cigaretter.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsVinder af den internationale IMPAC-pris 2008 - verdens største litteraturpris.

Borgerkrigen raser i Beirut. 15-årige Bassam og George er bedste venner, og allerede som små gik de rundt i Beiruts ruiner og samlede tomme patronhylstre og byttede dem til cigaretter.

Ti år og ti tusind bomber senere raser borgerkrigen fortsat i Beirut, og de to venner, der har mistet både deres forældre og mange af deres naboer, er blevet temmelig kyniske undervejs. Kynisme er måden at overleve på i en by, hvor hver dag er en overlevelsesprøve. Bassam drømmer om at flygte til Rom, hvor han har hørt at selv duerne er lykkelige og mætte, og han og George udtænker en storslået plan.

Undervejs bliver George dog fristet til at slutte sig til den lokale kristne milits, og inden længe er han ikke længere den samme. Selv deres venskab opsluges af den ligegyldighed og kynisme, der opstår, når man bor i en krigszone. Bedraget sniger sig ind, og Bassam må til sidst flygte ved at hoppe ombord på en båd til Frankrig. At han ikke kan flygte fra fortiden og vanvidet må han senere erkende. En uhyggelig og særdeles kraftfuld roman. * * * * * (fem stjerner) - Berlingske Tidende

"Det er ...en roman skrevet på rasende, rå og poetiske energiudladninger. En uhyggelig og særdeles kraftfuld roman."Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00