Bizisland godkendt EAN

Allan Quatermain

Allan Quatermain, mp3-cd
Allan Quatermain var den fuldendte viktorianske engelske gentleman/jæger af afrikansk storvildt. I denne fortsættelse af Kong Salomons miner er Quartermain..

Flere detaljer


950,00 Ekskl. momsOm Allan Quatermain som mp3-lydbog

Allan Quatermain var den fuldendte viktorianske engelske gentleman/jæger af afrikansk storvildt. I denne fortsættelse af Kong Salomons miner er Quartermain og hans to gode venner blevet trætte af deres kedelige og indholdsløse liv i England. De beslutter at søge efter sandheden om en gammel myte om, at der skulle eksistere et isoleret rige med hvide mennesker dybt i det mørkeste Afrika. Deres rejse og medfølgende eventyr vil helt sikkert tilfredsstille alle, der sætter pris på farefulde eventyr og helte, der tør satse alt.

Om forfatteren 1856-1925, britisk forfatter og agronom. Haggard, som havde danske aner, opholdt sig seks år i Sydafrika som sekretær for guvernøren i Natal. Opholdet danner baggrund for Haggards to mest berømte eventyrromaner, King Solomon´s Mines (1885, da. Kong Salomons Miner, 1887) og She: A History of Adventure (1887, da. Hun, 1887). Sidstnævnte, en mystisk historie om sjælevandring og kvindemagt i det mørke Afrika, blev Haggards litterære gennembrud. I dag er det dog den første, han huskes bedst for, ikke mindst fordi den er blevet filmatiseret fire gange. Det var imidlertid for sin indsats inden for britisk landbrug, at Haggard i 1912 blev adlet.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00