Bizisland godkendt EAN

Mellem sommerens længsel og vinterens kulde

Mellem sommerens længsel og vinterens kulde, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771460971
  • Undertitel: Mellem sommerens længsel og vinterens kulde
  • Indlæst af:Bengt Burg
  • ForfatterLeif G.W. Persson
  • Forlag: Modtryk
  • Medie: mp3-cd
En kold novemberaften tager den amerikanske journalist Johan Krassner livet af sig ved at hoppe ud fra en bygning i Stockholm. Politiet er ikke længe om at fastslå, at amerikaneren har begået selvmord...  Hør - Køb Mellem sommerens længsel og vinterens kulde som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.464,00 Ekskl. momsOm Mellem sommerens længsel og vinterens kulde som mp3-lydbog 

En kold novemberaften tager den amerikanske journalist Johan Krassner livet af sig ved at hoppe ud fra en bygning i Stockholm. Politiet er ikke længe om at fastslå, at amerikaneren har begået selvmord, blandt andet fordi han har været så elskværdig at efterlade sig et afskedsbrev.

Konstitueret chef for Rigskriminalpolitiet, Lars Martin Johansson, kan ikke få det selvmord ud af hovedet, og da det viser sig, at Krass ner havde fat i en historie om den svenske statsminister og spionage, tager sagen en uventet drejning. Det, der begynder som et banalt rutineanliggende, ender med at blive den mest omfattende mordefterforskning nogen sinde i Sveriges historie.

MELLEM SOMMERNES LÆNGSEL OG VINTERENS KULDE er første del af Palme-trilogien – en mesterlig, klassisk spændingsog konspirationshistorie, hvor Leif GW Persson med stor indsigt og skarp pen løser den gamle sag om mordet på den svenske statsminister Olof Palme.

 

"Persson skriver så herligt ondskabsfuldt og hylende morsomt om ledende politifolk i specielt det svenske sikkerhedspoliti, at alene sproget hæver bogen op over de fl este mainstream kriminalromaner". - Berlingske TidendeKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00