Bizisland godkendt EAN

Hakawati

Hakawati, cd
En overdådig og sprudlende roman der tager os med til det gamle Egyptens flimrende ørken så vel som 1990’ernes krigshærgede Libanon. Det handler om kærlighed, venskab, religion, sex, krig og bedrag. Skæbner væves sammen på kryds og tværs til en nuanceret mosaik...

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsEn overdådig og sprudlende roman der tager os med til det gamle Egyptens flimrende ørken så vel som 1990’ernes krigshærgede Libanon. Det handler om kærlighed, venskab, religion, sex, krig og bedrag. Skæbner væves sammen på kryds og tværs til en nuanceret mosaik, som giver et fascinerende indblik i den arabiske verden.

Efter at have boet mange år i USA vender Osama al-Kharrat i 2003 hjem til Beirut for at våge ved sin fars dødsleje. Byen er blot en skal af det Beirut, Osama husker, men han og hans venner og familie finder trøst i de ting, som altid har holdt dem oppe: sladder, latter og sidst men ikke mindst; fortællinger.

Osamas bedstefar var en hakawati – en historiefortæller – og hans sprudlende fortællinger om bl.a. sin ankomst til Libanon som forældreløst barn efter den tyrkiske krig væves sammen med klassiske fortællinger fra Mellemøsten, genfortalt på pragtfuld vis. Som en ægte hakawati har forfatteren Rabih Alameddine med sin roman Hakawati givet os dette århundredes 1001 nats eventyr – en vidunderlig, underholdende og fortryllende roman, som begejstrer og stråler fra første linje:

”Hør. Lad mig tage dig på en rejse ud over fantasiens grænser. Lad mig fortælle dig en historie.” Hakawati er historiefortælling på højeste plan. Det er på én gang en fabel med rødder i Mellemøsten og en moderne fortælling om en ung mand med ét ben i Vesten og ét i den arabiske verden. Således giver romanen et enestående indblik i den arabiske verden og dens traditioner.

"Hakawati er en bog, som læseren aldrig vil glemme!" kulturkapeliet.dk

Oversat af: Claus BechKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00