Bizisland godkendt EAN

Ravnens år

Ravnens år, cd
  • Vare nr.: CD28149
  • Serie: Slægten 6 nr. 6.
  • Undertitel: Slægten 6
  • Indlæst af:Esben Hansen
  • ForfatterSusanne Clod Pedersen
  • Spilletid:  8 time(r) 42 minutter
I år 1319 vender den unge Peter Dane hjem til Daneborg efter langvarige lægestudier i Paris. Da han ansættes som nykronede kong Christoffers livlæge, kastes han direkte ind i det storpolitiske spil om Danmark

Flere detaljer


Prøvelyt:
    <a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" class="button">Get flash player</a>


990,00 Ekskl. momsSlægten er et historisk univers, som gennem den fiktive adelssægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid.
Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang.

Slægten er udviklet af Det Historiske Hus.

I år 1319 vender den unge Peter Dane hjem til Daneborg efter langvarige lægestudier i Paris. Da han ansættes som nykronede kong Christoffers livlæge, kastes han direkte ind i det storpolitiske spil om Danmark. Tiderne er barske, riget er ruineret, og tyskernes voksende indflydelse skygger over by som borg. Peter står ved slægtens ed om at støtte kongemagten, skønt den trues af svig, grådighed og krig, og han er tro, både da Christoffers sønner forsøger at arve kronen, da Niels Ebbesen stræber den kullede greve efter livet, og da Valdemar Atterdag rejser sig.

Ved Peters side står hans barndomsven og frænde, ridderen Ebbe Dane, men det værste er endnu i vente. Det er svært at turde elske og knytte bånd for den, som kun alt for godt kender til livets flygtighed, og Peters største kampe lader sig ikke vinde med våben.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00