Bizisland godkendt EAN

Lucretia og Margaret

Lucretia og Margaret
  • Vare nr.: CD25335
  • Undertitel: Slavebarnets historie
  • Indlæst af:Ole Rabendorf
  • ForfatterHugh Zachariae
  • Spilletid:  4 time(r) 18 minutter
St. Croix, Dansk Vestindien. Lucretia er født som slave i begyndelsen af 1800-tallet. Som datter af en mulatkvinde og en ukendt hvid mand er hun, hvad man på den tid kaldte en 'mustee'.

Flere detaljer


823,00 Ekskl. momsSt. Croix, Dansk Vestindien. Lucretia er født som slave i begyndelsen af 1800-tallet. Som datter af en mulatkvinde og en ukendt hvid mand er hun, hvad man på den tid kaldte en 'mustee'. Lucretia frikøbes senere af plantageejeren Hugh Lang, og hun bliver hans elskerinde. Sammen får de 5 børn, der som 'castees' oplever en begyndende frihed gennem uddannelser, rejser og giftemål.

Lucretia og Margaret - Slavebarnets historie er først og fremmest fortællingen om Hugh og Lucretias mellemste datter, Margaret. Fra konfirmationsalderen til mødet med faderens verden. Bogen bygger på den 150 år gamle brevveksling mellem mor og datter, mellem Lucretia og Margaret, men rummer også Margarets fiktive dagbog.

Lucretia og Margaret - Slavebarnets historie er en forunderlig slægtshistorie.

Forfatteren Hugh Zachariae kan som oldebarn til Margaret føre sine aner tilbage til negerslavinden Lucretia og plantageejeren Hugh Lang.

Margaret blev bisat i Holmens kirkes krypt i 1909 og hviler i dag i Francis Zachariaes mausoleum på Asminderød kirkegård i Nordsjælland.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00