Bizisland godkendt EAN

Harmonia Cælestis

Harmonia Cælestis
Igennem århundreder har Esterházy-slægten spillet en afgørende rolle i Centraleuropas historie. Péter Esterházy ville formentlig have skrevet sig ind i rækken af ministre og adelige, hvis ikke revolutioner, krig og kommunistisk diktatur var kommet i vejen. I stedet blev han forfatter.Harmonia Cælestis er en usædvanlig bog, der skildrer...

Flere detaljer


5.227,00 Ekskl. momsIgennem århundreder har Esterházy-slægten spillet en afgørende rolle i Centraleuropas historie. Péter Esterházy ville formentlig have skrevet sig ind i rækken af ministre og adelige, hvis ikke revolutioner, krig og kommunistisk diktatur var kommet i vejen. I stedet blev han forfatter.

Harmonia Cælestis er en usædvanlig bog, der skildrer Esterházy-slægtens skæbne gennem 500 år. Fortællingen kulminerer med Péter Esterházys egen familie og især hans far, der måtte se familiens ejendom blive konfiskeret af det kommunistiske regime. Det er på én gang en tragisk familiehistorie, en fortælling om Europas historie og en skildring af den centraleuropæiske mentalitet ? alt sammen betragtet gennem Esterházys ironiske og barokke objektiv.

?En festdag for europæisk litteratur? - Süddeutsche Zeitung ved udgivelsen af Harmonia Cælestis.

Copyright © 2000 Péter Eszterházy
Oversat af Peter Eszterhás fra Harmonia Cælestis


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00