Bizisland godkendt EAN

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering, cd
Når nogen overtræder dine grænser, eller du overtræder andres, opstår der en konflikt. Den kan være lille eller stor, synlig eller usynlig, fysisk, psykisk eller med ord, men lever og arbejder du sammen med andre mennesker, kan du ikke undgå dagligt at være i situationer, der kan udvikle sig til konflikter.

Flere detaljer


472,00 Ekskl. momsNår nogen overtræder dine grænser, eller du overtræder andres, opstår der en konflikt. Den kan være lille eller stor, synlig eller usynlig, fysisk, psykisk eller med ord, men lever og arbejder du sammen med andre mennesker, kan du ikke undgå dagligt at være i situationer, der kan udvikle sig til konflikter.

En god dag er altså ikke nødvendigvis en dag uden konflikt, men en dag, hvor du har håndteret dine konflikter på en tilfredsstillende måde.

Selvfølgelig er konflikter forskellige. Nogle skal bare glemmes, andre skal der bøjes af på, og andre igen kræver, at man tør stå fast på det, man mener - men uanset konfliktens størrelse eller karakter, kan du vælge, hvordan du vil gå ind i den. Er du nærværende, tør melde klart ud, og står du ved din del af konflikten, håndterer du det som en kriger. Lader du andre 'køre med klatten', kommer du til at opleve dig selv som offer.


Så spørgsmålet er: Vil du være offer eller kriger i dit eget liv?Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00