Bizisland godkendt EAN

UDG. Slug frøen!

UDG. Slug frøen!, cd
  • Vare nr.: CD26287
  • Undertitel: Hold op med at udsætte tingene og få mere fra hånden på kortere tid
  • Indlæst af:Bengt Burg
  • ForfatterBrian Tracy
  • Spilletid:  2 time(r) 27 minutter
Mennesker med succes forsøger ikke at nå alting. De har lært sig at fokusere på de vigtigste opgaver og sikre sig, at de bliver løst - og det uanset om de befinder sig i forretningslivet, studerer, underviser eller er aktive på anden vis.

Flere detaljer


510,00 Ekskl. momsMennesker med succes forsøger ikke at nå alting. De har lært sig at fokusere på de vigtigste opgaver og sikre sig, at de bliver løst - og det uanset om de befinder sig i forretningslivet, studerer, underviser eller er aktive på anden vis.

SLUG FRØEN! handler om at tage de største og mest besværlige udfordringer først - det er dem, man er mest tilbøjelig til at udsætte, men det er også overvindelsen af dem, der har den mest positive indflydelse på ens liv.

SLUG FRØEN! viser, hvordan man kan koncentrere sig om de kritiske opgaver og planlægge en effektiv arbejdsdag og et succesrigt arbejdsliv.


I 21 praktiske og enkle råd viser Brian Tracy, hvad der er afgørende for effektiv tidsplanlægning, såsom at efterleve 80/20 reglen, finde sine forcer, sætte sig mål, skelne mellem vigtigheden af forskellige opgaver, prioritere i grupper og undergrupper, danne sig overblik gennem at 'tænke på papiret', skabe hensigtsmæssige arbejdsrammer, lære det man viger udenom, fordi man ikke behersker det, at uddelegere og at fokusere på nøgleresultater.Der er et gammelt ord, der siger, at hvis den første ting, man gør hver morgen, er at sluge en levende frø, vil man kunne glæde sig over, at man sandsynligvis har overstået dagens mest ubehagelige handling.Brian Tracy er et af USAs største navne inden for human potential og personlig planlægning og forfatter til en række bestsellere. SLUG FRØEN! er den første, der udkommer på dansk.Copyright © 2001, 2002 by Brian Tracy.

Oversat af Kirsten Fauken fra Eat That Frog!Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00