Bizisland godkendt EAN

Ti tanker om tid

Ti tanker om tid
I vor dage har vi alt - måske lige bortset fra tid. Tidligere kunne mennesker fx mangle plads, lys eller mad. Men de savnede aldrig tid. Vi jages derimod af uret. Stress og jag hører til dagens orden. Vi har så travlt, at vi gør alle mulige tekniske opfindelser, som kan ''spare tid''. Men hvordan kan tid blive en mangelvare? For den er...

Flere detaljer


670,00 Ekskl. moms



I vor dage har vi alt - måske lige bortset fra tid. Tidligere kunne mennesker fx mangle plads, lys eller mad. Men de savnede aldrig tid. Vi jages derimod af uret. Stress og jag hører til dagens orden. Vi har så travlt, at vi gør alle mulige tekniske opfindelser, som kan ''spare tid''. Men hvordan kan tid blive en mangelvare? For den er faktisk det eneste vi har.

Vi siger, at vi gerne vil have mere tid. Men det vi længes efter, har ikke noget med uret at gøre. Det er vores personlige, oplevede tid, som vi savner. Det er den, vi vil have nok af.

I Ti tanker om tid skriver Bodil Jönsson livsklogt om et emne, som angår os alle. Hun giver sin læser praktiske råd og vink om, hvordan han eller hun kan forandre sit liv. Hun taler for de umistelige værdier i livet, som er skjult bag den overtegnede kalender. Med enkle og pædagogiske midler angriber hun komplekse spørgsmål og opfordrer os til at tænke over vores eget forhold til tid.

Copyright © 1999 by Bodil Jönsson
Oversat af: Christina Westenholz Bojlén fra: Tio tankar om tid


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00