Bizisland godkendt EAN

Den tiende indsigt

Den tiende indsigt
  • Vare nr.: CD22129
  • Undertitel: Hold visionen i live
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterJames Redfield
  • Medie: cd
  • Spilletid:  8 time(r) 35 minutter
James Redfields første bog Den niende indsigt har haft en overvældende indflydelse på hundredtusinder af mennesker verden over. I den tiende indsigt fortsætter eventyret.Charlene, veninden der først fik færten af manuskriptet i Perus regnskove, er pludselig forsvundet i en forunderlig dal i Appalacherne i Nordamerika. Og det er her...

Flere detaljer


1.479,00 Ekskl. momsJames Redfields første bog Den niende indsigt har haft en overvældende indflydelse på hundredtusinder af mennesker verden over. I den tiende indsigt fortsætter eventyret.

Charlene, veninden der først fik færten af manuskriptet i Perus regnskove, er pludselig forsvundet i en forunderlig dal i Appalacherne i Nordamerika. Og det er her hovedpersonen påbegynder jagten på den tiende indsigt.

På sin vej mod målet må han endnu en gang gennem forskellige forhindringer, møder og hændelser. Herigennem erfarer han intuitionens fulde rækkevidde, som omfatter visioner af andre dimensioner, erindringer om tidligere liv, fødslen og Efterlivets dimension, der indeholder fuldkommen kærlighed og viden om menneskehedens skæbne. Tilbage i den forunderlige dal oplever han menneskets frygt for, at fremtiden vil true jordens sprituelle genfødsel. Og i kampen mod frygten er våbnene at følge sine intuitioner, udnytte synkroniciteten og bruge visualiseringens kraft.

Den tiende indsigt udvider forståelsen af menneskehedens og den enkeltes historie og giver læseren inspiration og energi til at fremkalde, fastholde og realisere andre dimensioner og på den måde udnytte sit positive potentiale fuldt ud og ændre sin egen - og måske jordens - fremtid.


Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00