Bizisland godkendt EAN

Et bedre jeg

Et bedre jeg, mp3
Et bedre jeg af Marianne Power er en underholdende, uimodståelig og bevægende bog til alle, der har drømt om at finde lykken på et tidspunkt i deres liv.

Flere detaljer


750,00 Ekskl. momsOm Et bedre jeg som mp3-lydbog

Et bedre jeg af Marianne Power er en underholdende, uimodståelig og bevægende bog til alle, der har drømt om at finde lykken på et tidspunkt i deres liv. En humoristisk bog om, hvordan selvhjælp (ikke) forandrede hendes liv. Om at selvhjælp ikke nødvendigvis forandrer dit liv til det bedre. Hvad siger du til på bare ét år at blive den bedste og lykkeligste udgave af dig selv?

Et godt job var ikke helt nok for journalist Marianne Power. Hun følte sig fastkørt uden rigtig at lykkes med de store ting i livet – hus, mand, børn og en sund økonomi. Udstyret med 12 af de mest populære selvhjælpsbøger besluttede hun sig for i et helt år, bog for bog, måned for måned at begive sig ud i ting, hun frygtede. Hun ville føle Nuets kraft, tillægge sig syv gode vaner og tale med engle. Et nyt år, som viste sig at bringe hende steder hen, hun slet ikke have forventet. For selvfølgelig kan selvhjælp ændre dit liv. Men er det altid til det bedre?

”En inderlig, sjov og virkelig rørende debut … Powers hudløse ærlighed vil få læserne til at indse, at inderst inde er vi alle bange for og usikre omkring de samme ting.” – Publishers WeeklyKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00