Bizisland godkendt EAN

Få tingene gjort

Få tingene gjort, mp3-cd
  • Vare nr.: MP9788771894790
  • Undertitel: kunsten at være produktiv uden stress
  • Indlæst af:Erik Hugh Weir
  • ForfatterDavid Allen
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  12 time(r) 6 minutter
Læs bogen og opnå det utænkelige - at få udrettet mere med mindre stress!   Helt ny og opdateret udgave af bestselleren fra 2001

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Få tingene gjort som mp3-lydbog

Læs bogen og opnå det utænkelige - at få udrettet mere med mindre stress!

Helt ny og opdateret udgave af bestselleren fra 2001

Din hjerne er fantastisk til at få idéer - ikke til at opbevare dem

GTD Nordic underviser efter konceptet i hele Norden med stor succes 

Hvad gør du, når indbakken er fuld af ulæste e-mails, mødekalenderen er booket i ugevis fremover, og telefonen ustandseligt kimer? 

David Allen, en erfaren coach og konsulent indenfor ledelse, har opdaget det millioner af mennesker leder efter hver dag: en metode som gør dig i stand til at få gjort alt det du skal - med mindre stress end du oplever i dag.

Trin for trin, illustreret med eksempler og fremgangsmåder, viser David Allen dig vejen til en produktiv og stressfri tilværelse, hvor du har fuld kontrol over dine gøremål - og bliver i stand til at koncentrere dig om opgaven, der ligger foran dig uden at miste overblikket og uden at bekymre dig om "alt det andet".

FIND TILBAGE TIL ROEN OG KONTROLLEN 

Getting Things Done (GTD) (Få tingene gjort) beskriver et sæt gode vaner, som kan læres af ALLE....

Disse vaner hænger sammen og udgør en systematisk tilgang til opgavehåndtering, som ifølge forfatteren leder til stressfri produktivitet. 

Metodikkens udgangspunkt er, at man ikke skal opbevare forpligtelser og idéer i hovedet, men i stedet flytte dem til et system, man stoler på.

Derefter gennemgår man systemet ofte nok til at kunne give slip på det og stole på, at man ser tingene, når man har behov for det. 

Et eksempel på et seminar er et meget praktisk orienteret "hands on"-seminar, hvor kursusdeltagerne lærer, hvordan de får et GTD®-system til at fungere. Kursusdeltagerne lærer den grundlæggende tankegang, som kræves for at kunne tage træffe beslutninger, og får et indgående kendskab til de fem faser, der skal til for at kunne mestre workflow.

Seminaret er tætpakket med praktiske tips og forslag til, hvordan man kan sætte GTD på arbejdet, derhjemme og hvor man ellers måtte befinde sig. 

David Allen er født i 1945 i Louisiana. Han er grundlægger af GTD (Få tingene gjort) princippet og har i 35 år hjulpet travle mennesker som toneangivende konsulent for organisationer som New York Life, Verdensbanken. Han holder workshops for ledere og organisationer i hele verden. Han ejer selv THE DAVID ALLEN COMPANY. Firmaet har afdelinger i over 60 lande og en hel bevægelse er opstået i kølvandet på bogen.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00