Bizisland godkendt EAN

Tænk stort og slip ...

Tænk stort og slip ..., mp3-cd
Masser af mennesker får idéer. De fleste ignorerer dem. Iværksættere handler på dem.    

Flere detaljer


1.196,00 Ekskl. momsOm Tænk stort og slip ... som mp3-lydbog

Masser af mennesker får idéer. De fleste ignorerer dem. Iværksættere handler på dem.    


Hver tredje 18-29-årig dansker drømmer om et iværksætterliv, og mange af dem ønsker sig at blive selvstændige inden for internethandel, leve som professionel YouTuber, blogger, app-udvikler, webdesigner etc. Fra folkeskolen til videregående uddannelser bliver undervisning i entreprenørskab nu prioriteret og integreret.  


Tænk Stort er en rigtig gør det selv-guide til dem, der ikke har en stor startkapital, for det behøver ikke at være en forhindring. 


Tænk Stort præsenterer læseren for en iværksættermodel, der i syv overskuelige trin gennemgår hvordan man konkret arbejder med motivation, research, produktudvikling, networking, markedsføring, salg m.m.  


"Der er masser af mulighed for at leve af kreativitet, ideer og viden netop nu. Med et meget lille budget og en god plan kan du være i luften med din virksomhed om 3 måneder" siger Maiken Ingvordsen, der har rådgivet og undervist over 1000 studerende og selvstændige i iværksætteri.   


Maiken Ingvordsen er komponist, iværksætter, foredragsholder, rådgiver og fagbogsforfatter. Maiken Ingvordsen har skrevet den anmelderroste bog Original - personlig branding og synlighed. Til daglig driver hun egen virksomhed og arbejder som digital strateg for Lindhardt og Ringhof samt digital udviklingskonsulent for Danmarks Radio.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00