Bizisland godkendt EAN

Pas på familien - også når ...

Pas på familien - også når ..., mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711500163
  • Indlæst af:Githa Lehrmann
  • ForfatterLola Jensen
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  9 time(r) 40 minutter
Pas på familien er en bog til voksne, som rigtig gerne vil blive ved med at leve sammen i fast parforhold med børn, men som synes, det er svært - måske endda umuligt.

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Pas på familien - også når den går i stykker som mp3-lydbog

Pas på familien er en bog til voksne, som rigtig gerne vil blive ved med at leve sammen i fast parforhold med børn, men som synes, det er svært - måske endda umuligt. Lola har en mission: Skilsmissekurven skal knækkes. For dem, der ikke ser anden udvej end at gå fra hinanden, handler det om at komme så godt som muligt gennem en skilsmisse. Først og sidst drejer det sig om børnene og deres trivsel. 

Skilsmisse og brud er forbundet med sorg og smerte. Pas på familien gør det lidt lettere og mere tåleligt for alle - voksne som børn. En familie er for livet - også når den går i stykker. 

Om forfatteren
Lola Jensen er mangeårig familievejleder, en meget populær foredragsforfatter og ditto forfatter af bøgerne DEN STORE BOG OM FAR, MOR OG BØRN og DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN. Hun er desuden kendt som TV´s altid skarpe, men søde børneekspert i Go´Morgen Danmark.

LEKTØRUDTALELSE
“Bør læses af alle de mange børnefamilier, der berøres af skilsmisse og problemer i parforholdet (...) Læseren får både et indblik i økonomi og jura omkring skilsmissen, et stor afsnit om de meget benyttede deleordninger, som forfatteren absolut ikke er begejstret for, forældresamarbejde, nye familier, bedsteforældre osv. Lola Jensen er en meget erfaren familievejleder gennem 30 år. Hun har tidligere bl.a. skrevet Den store Far, mor & børn (...) Der ligger solid erfaring bag denne bog, bør købes på alle biblioteker.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00