Bizisland godkendt EAN

Rigtige mænd går også i sort

Rigtige mænd går også i sort, mp3-cd
Ernæringsekspert Umahro Cadogan og erhvervspsykolog Majken Matzau arbejder i bogen “Rigtige mænd går også i sort” ud fra den tese, at mænd i lige så høj grad som kvinder rammes af stress.

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm Rigtige mænd går også i sort som mp3-lydbog

Ernæringsekspert Umahro Cadogan og erhvervspsykolog Majken Matzau arbejder i bogen “Rigtige mænd går også i sort” ud fra den tese, at mænd i lige så høj grad som kvinder rammes af stress. Forskellen på mænd og kvinder er dog, at mænds psykiske problemer ikke opleves i tide. Umahro Cadogan og Majken Matzau undersøger forskellige myter og finder årsagerne til, hvorfor så mange mænd ikke søger hjælp, før de rammes af voldsom stress.??“Rigtige mænd går også i sort” er en selvhjælpsborg til de mænd, som er på vej ned ad stien, og som ønsker at hjælpe sig selv væk fra den, før de når den kedelige destination.

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen er noget så usædvanligt som en vejledning for mænd om håndtering af stress, og det er en god bog, som giver både de stressede mænd, og de mænd, der er kollapset og sygemeldt, gode råd om håndtering af stress og vejen ud af stress (...) De hudløst ærlige beretninger fra mænd, der er gået helt i sort, eller var på vej til det, er en god inspirationskilde til at tænke og handle efter. Bogen indeholder øvelser og en selvhjælps-manual, som følger den metode, Matzau har udviklet. (...) Informativ bog med vejledning i healing til stressede mænd, og mænd der er sygemeldt med stress, som er målrettet gruppen af "ganske almindeligt robuste mænd" som ikke har langvarige psykiske diagnoser eller langvarigt misbrug.”

ANMELDERNE SKREV
“Jeg kan på det kraftigste anbefale at læse bogen og få konkret viden om stress og ”gør det selv” anvisninger, der i yderste konsekvens kan redde liv, og ikke mindst livskvalitet. Bogen er et must at læse for alle, der selv har stress inde på livet, men også for ledere der ønsker at forebygge og håndtere stress på en hensigtsmæssig måde.”
- Esebeth Fogh, CoachKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00