Bizisland godkendt EAN

De intelligente børn

De intelligente børn, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788750045960
  • Undertitel: børn med særlige forudsætninger
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterOle Kyed
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  7 time(r) 27 minutter
Denne reviderede og udvidede udgave af De intelligente børn tager udgangspunkt i intelligente børns forskelligartede liv og virkelighed og beskriver de vanskeligheder, børnene kan opleve med at tilhøre en marginalgruppe, som vi i de nordiske lande har haft tradition for at mene nok skulle klare sig i vores veludviklede og veludbyggede...

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm De intelligente børn som mp3-lydbog

Denne reviderede og udvidede udgave af De intelligente børn tager udgangspunkt i intelligente børns forskelligartede liv og virkelighed og beskriver de vanskeligheder, børnene kan opleve med at tilhøre en marginalgruppe, som vi i de nordiske lande har haft tradition for at mene nok skulle klare sig i vores veludviklede og veludbyggede undervisningssystem. Børnene fortæller noget andet.

Og netop de personlige fortællinger i bogen er et væsentligt bidrag til forståelsen af de intelligente børns liv og vilkår. 

I denne nye udgave har forældrene med børnene/de unge menneskers tilladelse bidraget med en opfølgning på, hvordan det er gået børnene i perioden 2007-15. 

Disse bidrag taler deres eget tydelige sprog i forhold til, at det ikke nødvendigvis er meget nemmere at være højt begavet ung end højt begavet barn. For selvom det de seneste år er blevet legitimt at tale om, at nogle børn er højt begavede, så er den nødvendige viden endnu ikke en naturlig del af den almindelige pædagogiske tænkning eller en del af de pædagogiske tilbud. 

LEKTØRUDTALELSE:
“Vejledning og hjælp til forældre og professionelle, der står over for børn med særlige forudsætninger (...) Det er tydeligt at forfatteren har bestræbt sig på at tilpasse teoretiske data og forskningsresultater til et sprog, der er lettilgængeligt for såvel forældre som professionelle (...) I denne nye udgave giver forældrene en opfølgning på, hvordan det er gået børnene siden den første bog udkom (...) Det er helt oplagt at udskifte første udgave med denne nye, opdaterede og reviderede udgivelse.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00