Bizisland godkendt EAN

Original

Original, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711469477
  • Undertitel: personlig branding & synlighed
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterMaiken Ingvordsen
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  3 time(r) 15 minutter
Er du original? Skiller du dig ud? Er du synlig? Hvis du er et stærkt personligt brand, spiller dit talent sammen med din personlighed, faglighed og tilstedeværelse.

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Original som mp3-lydbog

Er du original? Skiller du dig ud? Er du synlig? Hvis du er et stærkt personligt brand, spiller dit talent sammen med din personlighed, faglighed og tilstedeværelse. Du kan ikke bestemme, hvad andre skal mene om dig, men du kan påvirke dem positivt. Det gør du ved at arbejde bevidst med dit personlige brand på en smagfuld og troværdig måde, der klinger sammen med at være et kreativt og iværksættende menneske.

Især sociale medier giver dig mulighed for at nå bredt ud. Men du skal lægge en plan for, hvordan du kommunikerer på de forskellige platforme og viser dig som et inspirerende menneske. Så tiltrækker du kunder, publikum og følgere.

Du er hermed hyret til at være din egen personlige brandmanager!

LEKTØRUDTALELSE
“Fremragende bog om personlig branding og synlighed for alle, der arbejder bevidst med deres professionelle identitet (...) Bogen er i 2 dele, hvor første del giver det teoretiske input og anden del anviser mulige handlinger fx med overskrifterne: "Kommunikér dit brand" og "Synlighed og sociale medier" (...) Flot mix af teori og praksis, refleksioner og praktiske anvisning. Ikke mindst er bogens "modighedsmodel" forfriskende tankevækkende. Her bevæger man sig fra sin komfort-zone udover det tillærte mod det, man ikke har erfaringer med.”

ANMELDERNE SKREV
“Bogen begynder og slutter med, at du skal være modig. Du skal bevæge dig ud af din komfortzone og ind i læring-og ikke-erfarings-zonerne. Du skal tage chancer, for først dér skiller du dig ud og bliver original. Du er (en) original. Der er ingen som dig.”
- 6 stjerner, BerlingskeKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00