Bizisland godkendt EAN

Fy for sex

Fy for sex, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711443088
  • Indlæst af:Marian Friborg
  • ForfatterElse Iseling
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  4 time(r) 50 minutter
Sexskeletter er alle de tabuer, fordomme og fornægtelser, som mange slæber rundt med sig i den seksuelle bagage..  Køb Fy for sex som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Fy for sex som mp3-lydbog

Sexskeletter er alle de tabuer, fordomme og fornægtelser, som mange slæber rundt med sig i den seksuelle bagage. Vores seksuelle bagage samler vi sammen hele livet. Den bliver påvirket af vores opvækst, af vores forældre, bedsteforældre, søskende, venner, læger, pædagoger, dagplejemødre, lærere, kulturen osv.   

Små ting kan sætte sig som et ”sexskelet” og de påvirker os mere, end vi aner. Men bliver vi klar over, hvordan vores bagage påvirker vores seksualitet, kan vi gøre noget ved det!   

Jordemoder og sexolog Else Iseling fortæller i denne bog om det, der påvirker vores seksualitet og vores forhold til den. Hun giver også gode råd om, hvordan man både kan arbejde med at fjerne de ”sexskeletter”, man har, og hvordan man undgår at give flere videre.

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen henvender sig især til kvinder, der vil arbejde med deres seksualitet (...) men den henvender sig også til mænd (...) Bogen kommer godt rundt i alle krogene af emnet på en god og uhøjtidelig måde, og åbner op for alle typer af seksualitet, og det at lære at kende sig selv, mærke energi, følelser og skabe balance (...) En fin bog, skrevet i øjenhøjde med læseren”

ANMELDERNE SKREV
“...spændende læsning for alle, der gerne vil ryste det usynlige kvælertag af sig og bare nyde.”
- Tidens Kvinder

“Denne bog kan varmt anbefales - og har man evt. nogle "sexskeletter" i sin bagage, vil denne bog helt afgjort hjælpe dig videre i livet. Else Iseling har formået at skrive en bog på en let og forstålig måde, som virkelig har manglet på dette område.”
- Saxo.com

“Det er en bog, der på let tilgængelig vis kommer rundt om rigtig mange emner. Det er en bog, jeg vil anbefale. Jeg tror, at de fleste kan lære noget af Else. Hendes professionelle tilgang til emnet, hendes ærlighed, hendes øvelser og spørgsmål. En velskrevet lækker bog.”
- Karrieremor.dk

“Bogen er meget let læselig og henvender sig til personer, der søger redskaber til et bedre og mere velfungerende sexliv. “
- JordemoderforeningenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00