Bizisland godkendt EAN

Lykke

Lykke, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711440858
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterWilhelm Schmid
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  1 time(r) 43 minutter
I vore dage bliver stræben efter lykke ofte til en erstatning for en dybere stræben efter det meningsfyldte. Det er lettere at tale om lykken, men egentlig stræber man vel efter det meningsfyldte, hævder Schmid. Køb Lykke som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Lykke som mp3-lydbog

Lille, underholdende og forstandig bog om lykken.

I vore dage bliver stræben efter lykke ofte til en erstatning for en dybere stræben efter det meningsfyldte. Det er lettere at tale om lykken, men egentlig stræber man vel efter det meningsfyldte, hævder Schmid. Det meningsfyldte skaber nemlig sammenhæng, siger han. På 80 små sider formår han at gøre en diskussion om lykken til et både nærværende og tidssvarende opgør med den naive jagt på lykke til fordel for en mere grundlæggende glæde ved hele livet.

Bogen glimrer ved en dybsindighed og navnlig ved evnen til at bringe filosofiske overvejelser på omgangshøjde med vores egen samtid. Men ikke som filosofisk coaching eller banaliseringer af filosofiske iagttagelser.

Frem for den naive opfattelse af lykke, som præger vores samtid bakket op af tv og den øvrige populærkultur, taler Schmid om at leve i en taknemmelighed over for livet og på en sådan måde, at ens livsmod ikke udelukkende bygger på en fremhævelse af livets positive sider, men også erkende, at det vigtigste i livet ikke er lykken, men det meningsfyldte.

Bogen er et opløftende bekendtskab og bevæger sig ubesværet i spændingsfeltet mellem filosofi, psykologi, sociologi og teologi.   

LEKTØRUDTALELSE
“Forfatteren forholder sig kritisk til vor tids lykkestræben og vores banale/naive forhold til lykken. Den overfladiske lykke som bakkes op af medierne og populærkulturen. Idet han inddrager historiske og filosofiske betragtninger på lykkebegrebet slår han til lyd for, at ens livsmod ikke udelukkende skal bygge på fremhævelse af livets positive sider, men også en erkendelse af de negative, som vi kan lære af, og som gør livet meningsfuldt (...) Filosofisk tilgang til lykkebegrebet. Bogen er meget lille af format, men mere vægtig af indhold. “

ANMELDERNE SKREV
“En suveræn åndelig maggi-terning, der bliver ved med at folde sig ud, efter at man har indoptaget den. En bog om lykke, der er lykkedes.”
- Johannes Møllehave, Kristeligt Dagblad

“En ganske lille bog på 80 sider, som dog glimrer ved en dybsindighed og navnlig ved evnen til at bringe filosofiske overvejelser på omgangshøjde med vores egen samtid. Ikke som filosofisk coaching eller banaliseringer af filosofiske iagttagelser. Men som en dybsindig overvejelse af begrebet lykke skrevet med bevidsthed om og i dialog med vores egen samtids betragtning af begrebet.”
- InformationKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00