Bizisland godkendt EAN

Ind i mindfulness

Ind i mindfulness, mp3-cd
Mindfulness handler, meget kort fortalt, om at leve sit liv med fuld tilstedeværelse. Stressklinikker og universitetet i USA bruger mindfulness som redskab til bl.a. at håndtere stress og depressioner. Køb Ind i mindfulness som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.116,00 Ekskl. momsOm Ind i mindfulness som mp3-lydbog

Mindfulness handler, meget kort fortalt, om at leve sit liv med fuld tilstedeværelse. Stressklinikker og universitetet i USA bruger mindfulness som redskab til bl.a. at håndtere stress og depressioner. Også i DK er der stærkt stigende interesse for mindfulness.

Bogens første del består af forfatternes betragtninger over de vilkår, det moderne menneske lever under. Om perspektiver på tid. Om det nok så anvendte ord “stress”. Forfatterne anskueliggør bogens ærinde og hvordan læseren bruger bogen optimalt.

I bogens anden del forklares tredelingen: Mindfulness som tilstand, mindfulness som teoretisk begreb og mindfulness som psykologisk retning. Hvilke tankegange er mindfulness inspireret af? Hvilke psykologiske retninger/metoder kobler det sig på?

I bogens tredje del forklares nødvendigheden af en praksis i hverdagen. Her gives læseren nogle værktøjer til, hvordan man helt konkret kan træne sine evner i opmærksomt nærvær på jobbet såvel som privat.

Teksten eksemplificeres hele bogen igennem ved hjælp af cases, hvor mennesker fra forskellige ervherv og med forskellig baggrund fortæller om arbejdet med mindfulness og den forskel, det har gjort for dem.

LEKTØRUDTALELSE
“Henvender sig til dem, der vil dybere ned i begrebet mindfulness (...) En stor del af bogen omhandler de syv grundholdninger indenfor mindfulness, som Jon Kabat-Zinn har udviklet gennem årene, nemlig accept, ikke-dømmen, tillid, givenslip, ikke-stræben og åbenhed, disse grundholdninger findes ikke grundigt beskrevet i andre bøger (...) Beskrivelsen af de syv grundholdninger er ligeledes ledsaget af forskellige deltageres tanker og følelser i løbet af kurset (...) Den mest teoretisk funderede, og alligevel forholdsvis let læste bog, om et meget efterspurgt emne med en beskrivelse af de syv grundholdninger.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00