Bizisland godkendt EAN

Det magiske vendepunkt

Det magiske vendepunkt, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711452769
  • Undertitel: hvordan små ændringer bliver til store forandringer
  • Indlæst af:Lars Thiesgaard
  • ForfatterMalcolm Gladwell
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  7 time(r) 50 minutter
Hvorfor er 150 et magisk tal? Hvordan opstår et modefænomen? Er kriminalitet smitsomt? Er selvmord? Hvilke mennesker viderebringer og vedligeholder rygter? Og hvad er den mest effektive indsats mod rygning? Køb Det magiske vendepunkt som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.436,00 Ekskl. momsOm Det magiske vendepunkt som mp3-lydbog

Hvorfor er 150 et magisk tal? Hvordan opstår et modefænomen? Er kriminalitet smitsomt? Er selvmord? Hvilke mennesker viderebringer og vedligeholder rygter? Og hvad er den mest effektive indsats mod rygning?

Et magisk vendepunkt er det øjeblik, hvor en idé, en trend, et produkt eller et adfærdsmønster spreder sig som en steppebrand. Malcolm Gladwells internationale bestseller undersøger den sociale epidemi som fænomen og forklarer, hvorfor store forandringer sker pludseligt og uventet. Bogen analyserer kriminalitet, anti-rygekampagner, modetrends, børneudsendelser, rygter og et væld af andre eksempler på smitsom adfærd. Men først og fremmest viser den, hvordan én kreativ person – med et lille, velanbragt skub – kan forandre hele verden.

Det magiske vendepunkt er et uvurderligt redskab for alle, som beskæftiger sig med sociale medier, politik, reklame, markedsføring, journalistik eller græsrodsarbejde i ordenes bredeste forstand. Sammenlagt har bogen ligget på New York Times’ bestsellerliste i mere end syv år.

LEKTØRUDTALELSE
“Emnet overlapper bøger om marketing og sociologiske massefænomener, men fremstillet på en populær måde. Bogen henvender sig bredt til folk som vil sprede alskens budskaber eller forstå, hvordan det foregår (og hvem gør ikke det?)”
- Erik Nicolaisen Høy

ANMELDERNE SKREV
“Bogen er velskrevet, eksemplerne gennemarbejdede og til tider fortryllende morsomme.”
- JournalistenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00