Bizisland godkendt EAN

Motivation i medvind og modvind

Motivation i medvind og modvind, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711450840
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterUlrik Wilbek
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  3 time(r) 26 minutter
Ulrik Wilbek har skabt store resultater som træner for både dame- og herrelandsholdet. Han har i begge tilfælde overtaget hold, der ikke var vant til at vinde de store medaljer og ført dem til sejrsskamlen flere gange. Køb Motivation i medvind og modvind som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Motivation i medvind og modvind som mp3-lydbog

Ulrik Wilbek har skabt store resultater som træner for både dame- og herrelandsholdet. Han har i begge tilfælde overtaget hold, der ikke var vant til at vinde de store medaljer og ført dem til sejrsskamlen flere gange. For Ulrik handler det ikke kun om forbedret spilleteknik, det handler om at motivere sine spillere, en nem sag i medgang, og en langt større opgave i modgang.

I denne bog har han samlet de bedste råd om motivation. Det er en bred bog, der både henvender sig til den enkelte, der gerne vil flytte sig, og til alle dem, der skaber resultaer sammen med andre.

I april stoppede Ulrik Wilbek officielt som træner for herrelandsholdet. Han fortsætter som sportchef for udvikling af talenter i Dansk håndboldforbund og skal desuden hjælpe fodboldholdet Brøndby. Han er en populær foredragsholder og bliver tit bedt om at fortælle, hvordan han motiverer andre og sig selv.

“En interessant bog om motivation. For de mange der arbejder i idrætsverdenen, men også til mange andre, som ønsker at arbejde med emnet privat eller professionelt (...) Wilbek skriver godt, og motiverer læseren til selv at tænke også. Den er særdeles brugbar, ikke bare til sportsfolk, men til os alle sammen. Han kommer godt rundt om emnet.” - Mette Fersum, lektørKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00