Bizisland godkendt EAN

Bodyskanning - indre ro og velvære

Bodyskanning - indre ro og velvære, cd
  • Vare nr.: ISBN9788777610600
  • Indlæst af:Stig Seberg
  • ForfatterStig Seberg
  • Medie: cd
  • Spilletid:  45 minutter
Dagen igennem er vores hoveder fyldt med en uendelig strøm af tanker. Når vi kører på ”automatpilot” og styrter fra aktivitet til aktivitet bliver vi let stressede. Hør - Køb Bodyskanning - indre ro og velvære som cd-lydbog

Flere detaljer


550,00 Ekskl. momsOm lydbogen Bodyskanning - indre ro og velvære

Dagen igennem er vores hoveder fyldt med en uendelig strøm af tanker. Når vi kører på ”automatpilot” og styrter fra aktivitet til aktivitet bliver vi let stressede. Tit er vi ikke engang bevidste om, hvad vi egentlig laver, fordi vi er optagede af tanker og bekymringer om fortiden og fremtiden.

Med Bodyskanning får du indre styrke til at prioritere og foretage de rette valg i tilværelsen og til at navigere mere trygt igennem det hav af informationer og valgmuligheder, som du dagligt præsenteres for.

Bodyskanning har en gavnlig virkning i forhold til stress – både oplevelsesmæssigt og fysiologisk, idet regelmæssig anvendelse af Bodyskanning resulterer i et bedre immunsystem og hjælper kroppen med at helbrede sig selv.

Ved bevidst - igen og igen - at træne opmærksomheden i at vende tilbage til det du vil koncentrere dig om, optræner du din ”opmærksomhedsmuskel”, og du bliver efterhånden bedre til at fokusere.

Metoden træner din observationsevne til at fange, hvad der sker i øjeblikket, og du bliver i stand til at anerkende det, der er lige nu.

Allerede efter nogle ugers træning oplever du, at du opbygger en reserve af ro i dit sind, og at du hviler i dig selv. Du kommer i tættere kontakt med dine egentlige behov og bliver bedre i stand til at skille væsentligt fra uvæsentligt.

Bodyskanning giver dig et pusterum i hverdagen, hvor du får lejlighed til at koble fuldstændigt af. Hvis du ikke har 40 minutter, så kan du med vejrtrækningsøvelsen skabe en lille timeout og komme tilbage i balance. God fornøjelse med brug af cd’en.

Copyright: Thomas Bender, linguavitae.com & Stig Seberg, evolvia.dkKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00