Bizisland godkendt EAN

Moonwalk med Einstein

Moonwalk med Einstein, cd
Moonwalk med Einstein giver ikke blot et enestående indblik i et grundlæggende aspekt ved det at være menneske - nemlig vores hukommelse - det er også en underholdende og indtagende beretning om, hvordan Joshua Foer gik fra at være en fyr med en gennemsnitlig...

Flere detaljer


1.795,00 Ekskl. momsMoonwalk med Einstein giver ikke blot et enestående indblik i et grundlæggende aspekt ved det at være menneske - nemlig vores hukommelse - det er også en underholdende og indtagende beretning om, hvordan Joshua Foer gik fra at være en fyr med en gennemsnitlig hukommelse til at vinde det amerikanske hukommelsesmesterskab.

Hvad er hemmeligheden bag vores hukommelse? Hvorfor husker vi overhovedet noget og glemmer noget andet? Hvad ville der ske, hvis vi huskede noget mere? Foer undersøger bl.a. et aspekt ved vores hukommelse, som få af os er villige til at se i øjene - nemlig at vores hjerne rummer muligheder, som vi ikke engang kan forestille os.

I Moonwalk med Einstein udforsker Foer menneskets ældgamle besættelse af vores hjernes evne til at huske, og han gør det så sprudlende og originalt, at det dårligt går op for en, hvor meget man rent faktisk lærer undervejs.

Copyright © 2011 Joshua Foer
Oversat af Ingeborg Christensen fra Moonwalking with EinsteinKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00