Bizisland godkendt EAN

Haren med de ravgule øjne

Haren med de ravgule øjne, cd
Forfatteren af denne bog, Edmund de Waal, er en internationalt anerkendt keramiker, der har sine værker udstillet over hele verden. En dag arver han fra en onkel en samling af 264 bittesmå, udskårne, japanske figurer af træ og elfenben - såkaldte netsuker - der har været i familiens eje siden 1870’erne.

Flere detaljer


2.285,00 Ekskl. momsForfatteren af denne bog, Edmund de Waal, er en internationalt anerkendt keramiker, der har sine værker udstillet over hele verden. En dag arver han fra en onkel en samling af 264 bittesmå, udskårne, japanske figurer af træ og elfenben - såkaldte netsuker - der har været i familiens eje siden 1870’erne. Arven og genstandene pirrer Edmund de Waals nysgerrighed, og han begiver sig ud på en rejse tilbage i den europæiske historie for at finde ud af, hvem der har rørt ved disse smukke, små skabninger, hvem der har elsket og beundret dem, og hvad de har været vidne til.

Det er baggrunden for denne originale erindringsroman, hvor Edmund de Waal på én gang afdækker netsukernes og sin egen slægts historie. Han er efterkommer af den velhavende, jødiske Ephrussi-slægt - et bankdynasti med pompøse ejendomme i Paris og Wien, en familie omgivet af uvurderlige kunst- og bogsamlinger. Men da Anden Verdenskrig slutter, er de 264 netsuker stort set det eneste, der er tilbage af familiens omfattende imperium.

Denne bog tager os med på netsukernes rejse - over kontinenter og gennem århundreder. Det er en fængslende fortælling om krig og fred, lidenskab og tab.

Edmund de Waal er en af verdens førende keramikkunstnere, hvis porcelænsværker findes i mange museumssamlinger. Haren med de ravgule øjne vandt Costa biografi-prisen i 2010 og blev samme år nomineret til Southbank Sky Arts litteraturpris. Edmund blev udnævnt til årets nye forfatter ved Galaxy National Book Awards, 2010. Han bor i London med sin familie.

Copyright © 2010 Edmund de Waal
Oversat af Jesper Klint Kistorp og Ole Thorslund Andersen fra The Hare with Amber Eyes. A Hidden InheritanceKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00