Bizisland godkendt EAN

Sne på hendes ansigt

Sne på hendes ansigt, mp3-cd
Michala er på vej til Esbjerg. Hendes mormor ligger død på hospitalet, 101 år gammel. Michala husker tilbage, så langt hun kan, ja længere end det. Hun har i mange år stået på små vestberlinske scener og fortalt fra sin familiekrønike. Ikke alt har hun selv oplevet.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsMichala er på vej til Esbjerg. Hendes mormor ligger død på hospitalet, 101 år gammel. Michala husker tilbage, så langt hun kan, ja længere end det. Hun har i mange år stået på små vestberlinske scener og fortalt fra sin familiekrønike. Ikke alt har hun selv oplevet. Noget har hun spurgt sig frem til, noget har hun sat sammen, noget har hun lagt til.

Hun fortæller om sin mors mærkelige opvækst i en degenereret religiøs sekt i en lille vestjysk landsby, om sin flugt til Esbjerg med sin mor og mormor, om sine egne vilde år i 60’ernes Esbjerg, hvor den nye verden bryder ind over alt og alle, om sit samliv med en mislykket forlægger og filminstruktør, om de skønne år i Berlin, hvor hun møder sit livs kærlighed. Og hele vejen ånder de dæmoner, hun har arvet, hende i nakken.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00