Bizisland godkendt EAN

Lars Holger bliver mand

Lars Holger bliver mand, cd
Lars Holger, der er blevet en kendt skikkelse i forfatterens to tidligere bøger LARS HOLGER og LARS HOLGER UNGDOMSÅR, arbejder sig i denne bog videre gennem tilværelsen. Hans mål er at blive en fri og selvstændig mand, det de gamle slidere i hans fattige hjemegn talte så meget om.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsLars Holger, der er blevet en kendt skikkelse i forfatterens to tidligere bøger LARS HOLGER og LARS HOLGER UNGDOMSÅR, arbejder sig i denne bog videre gennem tilværelsen. Hans mål er at blive en fri og selvstændig mand, det de gamle slidere i hans fattige hjemegn talte så meget om. Han gør da også den erfaring, at det ikke er så ligetil at skabe et hjem med jord og dyr, som han og hans kone og børnene kan samles om og arbejde for. Men han har også et indre mål, at bevare den tro og det livssyn han fik som arv fra sit fattige hjem.

Familien er den bærende kraft, som Lars Holger bygger sit livsværk på. Familielivet må stå urokket i vor tids fremstormende materialisme.

Det er hverdagsliv i denne bog, der afslører vor tids krise og vækker nye håb. Niels Anesens forfatterskab er dybt forbundet med den danske jord, den danske folkesjæl og de bedste traditioner i folkelig litteratur.

Serie: Lars Holger (1)
Lars Holger, ungdomsår (2)
Lars Holger bliver mand (3)Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00