Bizisland godkendt EAN

Landmandsliv

Landmandsliv, cd
  • Vare nr.: CD12375
  • Indlæst af:Troels Møller
  • ForfatterFritz Reuter
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  24 time(r) 32 minutter
Folkene på Kristiansgave gør klar til at modtage greveparret med æresport, flag og guirlander, myndigt ledet af onkel Bræsig. Grev Axel von Rambow har nødtvungent måtte lægge residensen fra det glade københavnerliv til det mere jordbundne landmandsliv.

Flere detaljer


Fås også som:
Landmandsliv, mp3-cd >>


990,00 Ekskl. momsFolkene på Kristiansgave gør klar til at modtage greveparret med æresport, flag og guirlander, myndigt ledet af onkel Bræsig.

Grev Axel von Rambow har nødtvungent måtte lægge residensen fra det glade københavnerliv til det mere jordbundne landmandsliv. Han har simpelthen brugt for mange penge. I øvrigt sover han længe om morgenen og er i det hele taget et sympatisk menneske. Den yndige grevinde lader ham sove og er i det hele taget en drøm af en ægtehustru og hun glæder sig til at få greven for sig selv. Den grevelige fætter Frantz von Rambow står tidligt op om morgenen, men er trods alt en flink fyr og en lille jomfru Marie Møller, der har et hjerte af guld med et meget lavt smeltepunkt, er blevet så forelsket i ham, at hun går og taber porcelænet.

Godsets økonomi er i en alvorlig forfatning, da et par af grevens gamle københavner-venner og soldekammerater pludselig dukker op, nemlig Markus Mackenfeldt og Urias Frederiksen samt deres ”Høne”, der har svært ved at glemme sin fortid som korpige i Cirkus-Variete. Selvfølge vil de hjælpe von Rambow ud af en øjeblikkelig økonomisk knibe. Gensynet fejres med et bal. Onkel Bræsig, som har en fortid som pædagog og som følge heraf er en halvstuderet røver, har sans for livets store og små glæder og er i det hele taget lidt til en side. Han trøster Marie, da hun opdager at Frantz skal forloves med Louise og han opdager, at de to skurke ikke har lånt greven penge af lutter næstekærlighed. Men han kan ikke forhindre, at grev von Rambow begår endnu en dumhed og at godsinspektøren rejser og tager sin yndige datter med.

Da de to fidusmagere dukker op for at overtage godset, bliver de selv taget ved næsen og greveparret kan lykkeligt svinge sig i valsetakt ved høstgildet sammen med Frantz og Louise, Fritz og Marie og onkel Bræsig, der må tage sig en svingom med godsinspektøren.

Der er ingen tvivl om at Fritz Reuter har skrevet Landmandsliv for at glæde, bevæge og more sine medmennesker.
God fornøjelse!Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00