Bizisland godkendt EAN

Øst for bjergene

Øst for bjergene, mp3-cd
  • Vare nr.: MP12324
  • Indlæst af:Aksel Hundslev
  • ForfatterDavid Guterson
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  10 time(r) 16 minutter
Ben Givens voksede op i frugthavelandet langs Columbiafloden i den østlige del af Washington State, USA. Efter skoletid hjalp han sine forældre, der nedstammede fra frugtavlere i flere generationer, med arbejdet i plantagen. Han gik på jagt med sin storebror og forelskede sig, indtil Anden Verdenskrig...

Flere detaljer


Fås også som:
Øst for bjergene, cd >>


990,00 Ekskl. momsBen Givens voksede op i frugthavelandet langs Columbiafloden i den østlige del af Washington State, USA. Efter skoletid hjalp han sine forældre, der nedstammede fra frugtavlere i flere generationer, med arbejdet i plantagen. Han gik på jagt med sin storebror og forelskede sig, indtil Anden Verdenskrig greb afgørende ind i hans liv.

Nu er han pensioneret hjertekirurg og enkemand efter et livslangt ægteskab. Han har kræft og ved som læge, hvad der venter ham. For at undgå en langsom og smertefuld død, som han finder ydmygende både for ham selv og hans kære, begiver han sig en tidlig efterårsmorgen af sted på jagt med sine to hunde med planer om aldrig mere at vende tilbage.

Han drager fra sit hjem i Seattle østpå over bjergene, gennem Amerikas mytiske Vesten – ørken, dybe kløfter, støvede ranches – mod sin barndoms land. Men rejsen kommer ikke til at forløbe, som han havde tænkt sig. Lige fra starten går alting galt, og i stedet for at gøre sig færdig med livet tvinges han til at involvere sig i andres problemer og tage sin beslutning op til revision.

Oversat af: Ole Husted JensenKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00