Bizisland godkendt EAN

Høst - 1943

Høst - 1943, mp3-cd
  • Vare nr.: MP12263
  • Undertitel: Besættelse og modstandsvilje
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterErik Juul Clausen
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  14 time(r) 0 minutter
De fleste er lidt usikre på Stefan Koustrup. Han er en enspænder, som er svær at placere. I modstandsbevægelsen eller blandt de samarbejdende? I Høst 1943 har Stefan fundet sammen med sin gamle kæreste, Laura - hendes søn Eigil er netop faldet - på Østfronten! Køb Høst - 1943 som mp3-lydbog

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsDe fleste er lidt usikre på Stefan Koustrup. Han er en enspænder, som er svær at placere. I modstandsbevægelsen eller blandt de samarbejdende?

I Høst 1943 har Stefan fundet sammen med sin gamle kæreste, Laura - hendes søn Eigil er netop faldet - på Østfronten!

Efter at nedstyrtede engelske piloter har søgt tilflugt i en af Stefans staldbygninger, føler han sig tvunget til at tage kontakt med den organiserede modstandsbevægelse - for at redde piloterne til Sverige og videre til England. Men han støder på mure af mistro, på grund af hans kendte forbindelser til den anden side, ikke mindst hans venskabelige forhold til SS-lægen Felix Heide.

Tyskerne frygter gasangreb på flyvepladsen - og allieret landgang på Vestkysten, men de opfører sig stadig, som om de kan vinde krigen. Flyvestation Grove udbygges med startbaner til jetfly, og endnu flere landmandsfamilier må forlade hus og hjem. Samtidig benytter Gestapo stadig mere udspekulerede metoder, heriblandt kvindelige lokkeduer og falske modstandsfolk, for at optrevle de mere og mere dristige modstandsgrupper.

Høst 1943 fuldender Erik Juul Clausens romantrilogi, hvor forfatteren med alvor og humor fortæller om dansk besættelseshistorie set fra den jyske hede: Vejen fra samarbejdspolitikken til udbruddet af folkestrejken i august 1943.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00