Bizisland godkendt EAN

Livsens ondskab

Livsens ondskab, mp3-cd
  • Vare nr.: MP12151
  • Indlæst af:Troels Møller
  • ForfatterGustav Wied
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  7 time(r) 13 minutter
Gustav Wied blev den store humorist i dansk litteratur. Han kunne være strålende morsom, grotesk og fuld af barokke indfald, og han kunne være bidsk og bitter som få. Han holdt af at hudflette borgerskabet, men nærede alligevel en varm sympati for sine medmennesker.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsGustav Wied blev den store humorist i dansk litteratur. Han kunne være strålende morsom, grotesk og fuld af barokke indfald, og han kunne være bidsk og bitter som få. Han holdt af at hudflette borgerskabet, men nærede alligevel en varm sympati for sine medmennesker.

I hans muntreste roman ”Livsens ondskab” om den danske provinsby Gammelkøbing, som man nok tør røbe er Roskilde, har Gustav Wied skildret en lang række uforglemmelige personer i et typisk dansk miljø. Man møder den lille næringsdrivende Thummelumsen, hvis livsdrøm det er at købe slægtsgården tilbage. Der er den vredladne toldkontrollør Knagsted, der er utrolig hårrig - ”et elskovsbarn af en buskmand og en buldog”. Og toldkontrollørens absolutte modsætning og gode ven overlærer Clausen med de ”lange pædagogben og slikaspargesfingre”. Sammen med mange morsomt tegnede bifigurer når disse tre hovedpersoner op i humorens allerhøjeste luftlag.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00