Bizisland godkendt EAN

Sophies arv

Sophies arv, mp3-cd
I tre år havde hun drømt om at vende tilbage til Jamaica... Året er 1903. Sophie Munroe har været på kostskole i London i nogle år og er nu - som ung kvinde - på vej tilbage til det eksotiske Jamaica, hvor hun har tilbragt en stor del af sin barndom sammen med sin storesøster Madeleine.

Flere detaljer


Fås også som:
Sophies arv, cd >>


600,00 Ekskl. momsI tre år havde hun drømt om at vende tilbage til Jamaica...

Året er 1903. Sophie Munroe har været på kostskole i London i nogle år og er nu - som ung kvinde - på vej tilbage til det eksotiske Jamaica, hvor hun har tilbragt en stor del af sin barndom sammen med sin storesøster Madeleine. På Jamaica er meget imidlertid forandret, siden Sopie har været her sidst. Sukkerrørsplantagen Eden, som Madeleine og hendes mand driver, er på randen af fallit. Og Sophies arv, slægtens gamle, dejlige hus på Fever Hill, er i stærkt forfald. Madeleine bærer på en frygtelig hemmelighed, som hun ikke agter at betro Sophie. Og Ben, Sophies nære barndomsven - som familien i øvrigt synes er et upassende bekendtskab - undgår hende.

Snart finder Sophie sig viklet ind i en alvorlig loyalitetskonflikt, som også har at gøre med kolonisamfundets grusomme fordomme. Og desuden bliver hun konfronteret med spøgelser fra sin fortid, som hun havde glemt alt om...

»Sophies arv« er andet bind i Michelle Pavers handlingsmættede Jamaica-trilogi, men kan ligesom første bind »Slægten på Jamaica« læses selvstændigt.

Copyright @ Michelle Paver 2004 Oversat af Ursula Baum Hansen fra Fever HillKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00