Bizisland godkendt EAN

Det forjættede land

Det forjættede land, cd
  • Vare nr.: CD11338
  • Indlæst af:Jette Mechlenburg
  • ForfatterToril Brekke
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  13 time(r) 36 minutter
I Det forjættede land er Brenda, hovedpersonen i Drømmen om Amerika og Guldgraverne, blevet en ældre kvinde, som nu driver et pensonat i Minneapolis. Her samles trådene, her møder hun både Agnes og Lasse.

Flere detaljer


2.445,00 Ekskl. momsDet var slet ikke meningen, at Lasse skulle have været af sted. Og det var ikke Den amerikanske drøm, der trak. Men for ikke at blive stemplet som tyv måtte han, den forældreløse Lasse Fagervår, tage flugten til Amerika. Ved fjorden derhjemme står kæresten Agnes, men ikke ret længe. Hun kan ikke glemme ham og rejser resolut over havet efter Lasse i Amerika. Det forjættede land er et selvstændigt bind i Toril Brekkes romantrilogi om udvandringen til Amerika.

I Det forjættede land er Brenda, hovedpersonen i Drømmen om Amerika og Guldgraverne, blevet en ældre kvinde, som nu driver et pensionat i Minneapolis. Her samles trådene, her møder hun både Agnes og Lasse.

Toril Brekkes bredt fortællende værk om udvandrerne er begavet underholdning, der giver læseren et forunderligt indblik i livet på drømmenes kontinent og præsenterer læseren for nogle af de mange vidt forskellige “amerikanske drømme”.

Copyright © H. Aschehoug & Co., Oslo, 2010
Oversat af Gunn GustafssonKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00