Bizisland godkendt EAN

Lisinka

Lisinka, mp3-cd
  • Vare nr.: MP11312
  • Indlæst af:Birgit Pouplier
  • ForfatterBirgit Pouplier
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  20 time(r) 53 minutter
Lisinka af Birgit Pouplier. En stort anlagt biografisk roman bygget over maleren Elisabeth Jerichau Baumanns dramatiske liv. Lisinka, som hun også kaldtes, blev født i Warszawa af velstående tyske forældre.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsEN STORT anlagt biografisk roman bygget over maleren Elisabeth Jerichau Baumanns dramatiske liv. Lisinka, som hun også kaldtes, blev født i Warszawa af velstående tyske forældre. I 1845 traf hun i Rom den geniale, men depressive danske billedhugger Jens Adolf Jerichau, med hvem hun indgik et stormfuldt ægteskab og efterhånden fik ni børn.

På baggrund af et omfattende kildemateriale har Birgit Pouplier skrevet en medrivende roman om en viljestærk, lidenskabelig og magtfuld kvinde med et vidtløftigt kærlighedsliv og en evig splittelse mellem pligt, passion og familieliv. Handlingen udspiller sig i kunstnerkredse i guldalderens København og i Europas storbyer, ikke mindst i Rom. Læseren møder et vældigt persongalleri, der spænder fra guldalderens store navne inden for kunstens verden over medlemmer af kongehusene og til sultanernes harem. I lange perioder levede hun adskilt fra familien, under sine rejser til fjerne steder, og da hendes mand tvang hende i eksil. Lisinka var højt estimeret rundt om i verden, men som fremmed ofte foragtet i Danmark, hvor hun allerhelst ville anerkendes som menneske og som kunstner.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00