Bizisland godkendt EAN

Slægternes gang

Slægternes gang, cd
Slægternes gang må vel betegnes som en underholdningsroman, dog med perspektiver. Lars Nielsen er aldrig bange for at revse det banale og uægte.

Flere detaljer


Fås også som:
Slægternes gang, mp3-cd >>


990,00 Ekskl. momsMed denne roman bringer Lars Nielsen atter sine mange læsere sober underholdning af den gode gammeldags slags, men samtidig stof til eftertanke. Der er mange smil i den og enkelte tårer. Det er dagliglivets børn, der fortælles om.

Slægternes gang må vel betegnes som en underholdningsroman, dog med perspektiver. Lars Nielsen er aldrig bange for at revse det banale og uægte, hvor det stikker frem, det selviske og det selvophøjede bliver sat på plads; også den barmhjertige samaritan møder vi nogle gange. Hvem er stor og hvem er lille? Det finder læseren nok selv ud af.

Slægternes gang er et stykke Danmark, et sogn og dets beboere gennem et par slægtled, nærmere betegnet Laust og Lene Marie til Bundgård og Iver og Margrethe til Pilegård, samt deres børn - slægternes gang er sikret også ud i tiden. I det sidste halvthundrede år har tiderne skiftet næsten fra år til år. Det kan man læse om i denne ægte Lars Nielsen-roman, mest dog om menneskene i disse år. Vi begynder med 1901 -Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00