Bizisland godkendt EAN

Ramses - Lysets søn

Ramses - Lysets søn, mp3-cd
  • Vare nr.: MP11091
  • Serie: Ramses 1 nr. 1.
  • Indlæst af:Fjord Trier Hansen
  • ForfatterChristian Jacq
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  12 time(r) 30 minutter
Første bind i serien om Ramses II er historien om den viltre og overmodige yngling, der bliver mand.

Flere detaljer


Fås også som:
Ramses - Lysets søn, cd >>


990,00 Ekskl. momsFørste bind i serien om Ramses II er historien om den viltre og overmodige yngling, der bliver mand. Det er historien om ubrydelige venskaber. Med den stædige lille skriver Ameni, den vilde slangetæmmer Setau, den begavede og arrogante Akha og den stærke og lidenskabelige Moses, som står ved hans side over for resten af verden, da Ramses fryses ud af hoffet og udsættes for mordforsøg. Selv sin egen bror må han opleve blandt sine værste fjender.
Undervejs rejser han ud i verden og lever med fiskerne, stenbryderne og sømændene og deler deres hverdag. Men det største eventyr er dog mødet med sin far, den magtfulde og karismatiske Sethos, som langsomt og uden at Ramses véd af det, opdrager ham til Farao og indvier ham i magiens og kultens hemmeligheder og lærer ham om menneskene og magten og om Faraos umenneskelige ansvar og byrde.
Men “Lysets søn” af den franske ægyptolog Christian Jacq handler også om kærligheden og gruen. Om den første vilde og overvældende forelskelse og erotik med Iset den Skønne, og om den store kærlighed med den mystiske Nefertari med de magiske evner. Om gruen i mødet med den frygtelige ødelægger, ildguden Seth, om mødet med den vilde tyr, rejsen til forfædrene og den hemmelighedsfulde indvielse i Osiriskultens mysterier.
Det er historien om alle tiders største Farao, som regerede det mægtige Ægypten i næsten syv årtier, fortalt af en ægyptolog, der véd hvad han taler om, og skriver som var det en spændingsfilm.

Copyright © Éditions Robert Laffont, S.A., Paris, 1995
Oversat af Mette Kristine Kjær fra Le Fils de la lumièreKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00