Bizisland godkendt EAN

Tetid for damer med traditionel figur

Tetid for damer med traditionel figur, cd
Som læserne vil vide, er bureauets indehaver iøvrigt stærk tilhænger af de gamle afrikanske dyder, og hun er i særdeleshed stolt af sin...

Flere detaljer


1.385,00 Ekskl. momsTetid for damer med traditionel figur fører sagaen om Mma Ramotswe og hendes utraditionelle detektivbureau videre.

Som læserne vil vide, er bureauets indehaver iøvrigt stærk tilhænger af de gamle afrikanske dyder, og hun er i særdeleshed stolt af sin velpolstrede traditionelle figur, en afrikansk kvindes adelsmærke.

Men selv den formidable Mma Ramotswe har sine begrænsninger. For eksempel har hun ikke megen forstand på automobiler – endsige på fodbold. Da bureauet får til opgave at opklare en svindelsag i Botswanas førende fodboldklub, Kalahari Sweepers, må hun forlade sig på de unge mænds knowhow.

Men der er også meget, mænd ikke forstår, herunder træske kvinder, som driver deres rænkespil. Her må Mma Ramotswe bruge kvindelist for at gøre Mma Makutsis godtroende forlovede, Phuti Radiphuti, opmærksom på, at han er ved at blive offer for en golddigger.

Detektivarbejdet fordrer indtagelse af mange kopper te i fremmede køkkener og, som altid, utrættelig tillid til menneskets grundlæggende gode natur.

Copyright © Alexander McCall Smith 2009
Oversat af Merete Ries fra Tea Time for the Traditionally BuiltKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00