Bizisland godkendt EAN

Hold drømmen levende

Hold drømmen levende
På sin 80-års dag overlader den magtfulde finansdronning Emma Harte, der startede som fattig stuepige, ledelsen af sit store forretningsimperium til sine børnebørn.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsPå sin 80-års dag overlader den magtfulde finansdronning Emma Harte, der startede som fattig stuepige, ledelsen af sit store forretningsimperium til sine børnebørn. Specielt har Emma udset den smukke og viljestærke Paula til at videreføre sine drømme og planer for virksomhedens fremtid.
Det er et kæmpeansvar, der hermed lægges på Paulas spinkle skuldre. Lettere bliver det ikke af de store problemer, hun har i sit ægteskab med den karaktersvage Jim. Samtidig belejres hun ihærdigt af sin tilbeder fra barndommens dage, Shane, der en sønnesøn af Emmas gamle ven Blackie. Paulas kusine og medarving Emily finder en livsledsager i sin jævnaldrende slægtning Winston. Paula er dybt forelsket i Shane, hvilket går op for hende i takt med, at hendes ægteskab går i hårdknude. På det ydre plan er det en spændende og luksuøs tilværelse, Paula fører med rejser til det solbeskinnede Barbados og Chamonix’ mondæne vintersportssteder. Men en dag griber en tragisk ulykke ind i Paulas liv, og hun tvinges til af foretage et afgørende valg. Et valg, der både har med forretningen at gøre og med hendes inderste følelser.

Oversat af Evy Frandsen
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00