Bizisland godkendt EAN

En stærk kvinde

En stærk kvinde
Stephanie Jardine, kaldet Stevie, er en vellidt forretningskvinde og mor. Hun bestyrer sin afdøde mands familieimperium, et af verdens mest respekterede juvelérfirmaer, og hendes tilværelse er tilsyneladende perfekt.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. moms



Stephanie Jardine, kaldet Stevie, er en vellidt forretningskvinde og mor. Hun bestyrer sin afdøde mands familieimperium, et af verdens mest respekterede juvelérfirmaer, og hendes tilværelse er tilsyneladende perfekt. Men det har den ikke altid været. Som blot 23-årig blev hun enke efter et kort, men lykkeligt ægteskab. Pludselig stod hun alene med tre små sønner og en svigerfamilie, som ikke var hende venligt stemt.

Men der skulle mere til at slå Stevie af pinden. Langsomt arbejdede hun sig op til den mest magtfulde position i familiefirmaet samtidig med, at hun tog sig af sine børn. Og midt i det hele mødte Stevie endnu engang kærligheden i skikkelse af en mand, som hun fik datteren Chloe med. Nu er Chloe 18 år, men hun har aldrig kendt sin far, for ifølge Stevie døde han kort før fødslen. Siden har Stevie satset al sin energi på familien og karrieren.

Nu presser problemerne imidlertid atter på. Stevie føler sig utryg ved sin ældste søn, Nigels opførsel, og hvordan skal hun takle Chloes vedvarende spørgsmål om sin far? Disse problemer viser sig dog at være uendeligt små ved siden af den katastrofe, der pludselig rammer familien, og Stevie får brug for alle sine kræfter for at klare sig gennem den. Men Stevie indser samtidig, at Chloe har krav på at høre den sande historie om den far, hun aldrig har kendt ...



Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00